Можна акуратно надрізати плід і вибрати всю м'якоть, тоді Ви зможете зробити вироби з гарбуза. Всю м'якоть поміщаємо в холодильну камеру. Там гарбуз буде зберігатися 1-1,5 тижні. Якщо ласувати гарбузом Ви будете не скоро, то поділіть гарбуз на порційні шматки і приберіть в морозильник.
Як правильно зберігати гарбуз взимку?
Господиням розповіли, як зберігати гарбузи взимку Йому подобається прохолода, помірно сухе повітря та темнота. Зберігати гарбузи потрібно за температури від 4℃ до 9℃ і вологості 60-70%. Якщо немає льоху — гарбузи добре перезимують у теплій (але без опалення!)
Коли збирати гарбузи на зиму?
Але загальне правило все-таки є: від моменту посадки і до повного дозрівання має пройти близько 5 місяців. Це означає, що, якщо ви посадили гарбуз в квітні, дозріє він у вересні. Якщо ж висадили його в травні – проводити прибирання врожаю потрібно в кінці вересня. Головне – зібрати урожай до стійких заморозків.
Як зберігати нарізаний гарбуз?
Треба використовувати гocтpuй пpямuй нiж або спеціальний нiж для чucткu oвoчiв, злегка схожий за формою на бpuтву. Cepцeвuну і насіння витягають за допомогою ложки. У замороженому стані гарбуз буде зберігатися півроку і навіть довше.
Зберігання гарбузів на зиму – як правильно зберігати гарбуз …
В цій статті ви дізнаєтеся про те, як та де зберігати гарбуз взимку в домашніх умовах. Але перш за все варто з’ясувати деякі деталі по даному корисному овочеві. Отже, всі знають, що можна зустріти круглу і овальну форму гарбуза, помаранчевого, жовтого і навіть зеленого кольору. Але, при …