Як правильно зробити голубці

Якою водою заливати голубці?

Закип'ятити чайник, розбавити сметану водою та томатною пастою (150 г сметани на 0,5 л води), посолити. Залити голубці соусом. Тушкувати їх при слабкому кипінні під кришкою, до готовності фаршу, близько 50-60 хвилин. Кеш

Скільки потрібно рису на голубці?

Досвідчені господині радять на кілограм фаршу брати одну склянку рису. Це близько 220 г. Як зазначають кулінари, у процесі готування крупинки набухають, тому співвідношення продуктів наближається до рівної позначки. З цієї причини не варто переживати, що цього компонента замало в блюді.

Як правильно готувати рис на голубці?

добре промити крупу, поки вода не буде прозорою; засипати у воду в пропорціях 1 частина рису на 2 частини води; довівши до кипіння, перевести на мінімальний вогонь, після чого варити рис потрібно хвилин 7-10; після чого додати вершкове масло (необов'язково), накрити кришкою і залишити в теплі на 10-15 хвилин.

Голубці рецепт – як приготувати смачні голубці …

Related Post

Як закрити зелений горошок у домашніх умовахЯк закрити зелений горошок у домашніх умовах

Як зберегти зелений горошок? Заморожений горошок Кращий спосіб зберегти оригінальний смак і користь зеленого горошку – це заморозити його. Для цього лопатки лущать, відбирають тільки цільні зерна без ознак пошкодження

Чому немає вакцини від скарлатини: причини та перспективиЧому немає вакцини від скарлатини: причини та перспективи

Зміст:1 Чим небезпечна скарлатина для хлопчиків?2 Як називається щеплення від скарлатини?3 Скільки разів у житті хворіють на скарлатину?4 Чи можна захворіти на скарлатину 2 рази? Скарлатина – це інфекційне захворювання,