Як правильно заготовляти волоські горіхи

Як правильно смажити волоські горіхи?

Викладіть волоські горіхи на велике деко — розмір не має значення. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці, поки горіхи не набудуть глибокого золотисто-коричневого кольору, 7-8 хвилин. Приблизно посеред випікання перемішайте волоські горіхи лопаткою. Стежте за ними уважно, оскільки вони можуть легко обгоріти.

Як правильно сушити волоські горіхи в домашніх умовах?

Волоські горіхи в шкаралупі вимити і протерти рушником. Викласти їх на деко впритул один до одного. Нагріти духовку до 45° і поставити в неї горіхи на 3 години. Дверцята духової шафи повинна бути злегка прочиненими для доступу свіжого повітря.

Як зняти шкірку з волоського горіха?

Горіхи потрібно залити водою і поставити у мікрохвильовку на 3 хвилини. Прогріті горіхи надзвичайно легко чистити, не пошкоджуючи при цьому їх форму. За допомогою окропу можна зняти шкірку з мигдалю. Горіхи варто залити гарячою водою за декілька хвилин, після цього шкірка знімається швидко і без зайвих зусиль.

Варення з волоських горіхів – рецепт приготування …
У нашому рецепті ми поділимося секретом, як приготувати горішки хрусткими зовні і м’якими всередині. Варення вийде …

Related Post

З’їдати голівку часнику щодняЗ’їдати голівку часнику щодня

Часнику на день можна з'їдати від половини до одного зубчика на день. Вже в цій кількості міститься близько 3000-6000 мкг аліцину. Це речовина, яка утворюється під час руйнування частинок часнику

Що робити гірка редькаЩо робити гірка редька

Редис почистіть, обріжте зелене листя. І помістіть редиску у воду хвилин на тридцять. Потім промийте редиску, гіркоту повинна піти. Якщо куплена редиска призначена для салату і часу на вимочування редиски