Сушити фундук треба 6-7 годин при температурі 90 градусів за Цельсієм. Так само можна сушити і чищені горіхи, але достатньо буде 1-2-х годин. Можна обсмажити ліщину на сковорідці. Робіть це на великому вогні, 10-15 хвилин і постійно помішуючи.
Як зберігати фундук в домашніх умовах?
Правила зберігання фундука При зберіганні фундука потрібно потурбуватися про те, щоб приміщення, призначене для цього, мало: низьку вологість (від 10% до 14%); низьку температуру (від +3 °С до +10 °С); захищеність від потрапляння прямих сонячних променів на тару з горіхами.
Як правильно доглядати за фундуком?
Основний догляд за рослинами полягає у вирізанні кореневої порослі, зборі врожаю та поливі у сильну посуху. Фундук не примхливий, до ґрунту для його вирощування особливих вимог немає, хоча виняток становлять сухі піщані й глинисті ґрунти. Фундук добре росте навіть там, де інші рослини гинуть.
Коли починає плодоносити фундук?
У сортових саджанців плодоносіння починається на 4 рік після садіння, а у сіянців – на 2 роки пізніше. Пік плодоношення фундука припадає на 7-20 рік. Фундук – культура довговічна. На одному місці фундук може рости до 100 і більше років.
Як висушити фундук у мікрохвильовій печі
Як висушити фундук у оболонці і без нього вдома по-різному, читати далі. Як висушити фундук — у оболонці або очищеному. Фундук сушать, як у …