Редька та мед для чого

Що можна лікувати чорну редьку?

Завдяки протимікробним властивостям свіжонатертий коренеплід і сік з нього можна застосовувати для лікування гнійних ран та виразок. Сік редьки рекомендують застосовувати за бронхітів, кашлю, захворювань печінки, піску і каменів у нирках і сечовому міхурі.

Як правильно їсти чорну редьку?

Чорну редьку зазвичай їдять у салатах в тертому чи подрібненому вигляді. Саме так овоч зберігає максимум корисних властивостей. Однак, з редькою можна приготувати багато яскравих і незвичайних страв. Її маринують, смажать, варять і роблять пюре або додають до супів. Кеш

Для чого корисна чорна редька?

Сік редьки має сечогінну, жовчогінну, ранозагоювальну, бактерицидну дію, покращує травлення і обмін речовин. Компреси допомагають при подагрі, остеохондрозі. Салат з цього овоча покращує апетит, активізує роботу жовчного міхура.

Редька з медом від кашлю: корисні властивості та рецепт
admin Редька з медом – класика серед рецептів народної медицини. Від усіх інфекцій, застуд, кашлю, бронхіту цей засіб є дуже ефективним. Чорна або інші види редьки у поєднанні з медом віддають всю користь та цілющу силу. Головне – знати всі …

Related Post

Чим лікувати очі у кошенят?Чим лікувати очі у кошенят?

Очі кішці або коті можна обробляти аптечними засобами (натрію хлорид 0,9%, водний розчин хлорексидину 0,01%, фурацилін 0,02% водний розчин тощо), ветеринарними препаратами (краплі «Діамантові очі», лосьйони для чищення очей і

Що робити з хостою восени перед зимоюЩо робити з хостою восени перед зимою

Як правильно доглядати за Хостою? Для гармонійного розвитку хоста потребує вологи. Рослини необхідно поливати часто і рясно, під корінь, щоб не зіпсувати їх декоративний вигляд. При нестачі вологи листя никнуть,

Чи можна солити капусту в алюмінієвій каструліЧи можна солити капусту в алюмінієвій каструлі

Найкраще солити капусту в дубовій бочці, якщо така є. В жодному разі не можна використовувати залізний або алюмінієвий посуд — під час квашення він буде окислюватися. Важливо під час приготування