Як по сушити сливи?
перші 5 годин слід сушити при температурі 50º С; наступні 6 годин при температурі 70 ºС; й потім готувати до готовності при температурі 75-80 ºС. Кеш
Як правильно сушити сливи в духовці?
Сливу вимити, видалити плодоніжку і м'яті плоди Можете використовувати плоди з кісточкою, в аерогрилі навіть великі плоди добре высушатся, але якщо бажаєте отримати продукт без кісточки, видаліть її Встановіть в аерогрилі температуру 65 °C і сушіть сливи протягом 40 хвилин, залиште остигати на годину Кеш
Як правильно зберігати сушені сливи?
Коли немає відповідних умов для зберігання сушених слив (підвищений рівень вологості, часті температурні скачки), можна тримати їх у холодильнику. Спочатку продукт сортують. Потрібно прибрати ті плоди, які почали псуватися. Потім розміщують на дверцятах холодильника.
Як сушити сливи в електросушилці? Заготовки з сливи – рецепти
На противагу вищеописаному способу (як сушити сливи в електросушарці), ми зробимо «мокру» страву – сливи сечені. Використовувати будемо плоди "угорки" ", тару можна взяти будь-яку. Робимо заливку: беремо 10-12 літрів води на 25 кг злив, цукрового піску – 0,5 кг і солі – 150 грам. …