Як правильно прищипувати болгарський перець

Як правильно прищипувати перець?

Низькорослі, карликові сорти перцю, які виростають до 30-40 см, прищипувати і пасинкувати не потрібно. Вони і так не ростуть у висоту і самостійно пускають достатню кількість бічних пагонів. Тому з маленьких і компактних сортів нічого обривати не потрібно, хіба що зів'яле нижнє листя і пагони, які ростуть всередину. Кеш

Як правильно висаджувати болгарський перець?

Посадку проводять при температурі грунту понад 15 °С, розсаду розміром 20-25см висаджують в зволожений грунт на глибину 5-6 см, до цього моменту рослини мають 15-17 листя, при необхідності через кілька днів після висадки проводять підсадку. Висаджувати розсаду краще в похмурі дні або у вечірні години.

Як правильно садити перець в ґрунт?

Перець: як садити та на якій відстані Садять саджанці перцю в лунки на глибину 5–6 см. Коріння перцю не має бути оголеним, тому пересаджувати потрібно разом із земляною грудкою. Далі потрібно своєчасно поливати перець, прополювати, підживлювати й за необхідності підв'язувати його.

Нужно ли прищипывать перец болгарский: как это …
Прищипка – это длительный процесс, который продолжают до тех пор, пока куст не вырастет до нужной высоты. Схемы формировки растений в один, два и три стебля прилагаются. Выделяют несколько этапов формирования перечного куста: 1. Прищипывание коронного бутона в первой …

Related Post

Рецепт кабачків з часником на зиму без стерилізаціїРецепт кабачків з часником на зиму без стерилізації

Зміст:1 Приготування кабачків з часником на зиму без стерилізації2 Інгредієнти та приладдя3 Підготовка кабачків4 Готування5 Закладання в банки6 Питання та відповіді Збереження смаку літа на зиму – це те, що

Підживлення для смородини навесні картопляними очищеннямиПідживлення для смородини навесні картопляними очищеннями

Як підживити смородину навесні? Аміачна селітра прискорює ріст смородини і підвищує її врожайність. Для приготування добрива готують розчин – 1 столову ложку селітри на 1 л води. Таким розчином поливають

Навіщо бланшують фруктиНавіщо бланшують фрукти

Насправді ж бланшування — короткочасна обробка окропом, розсолом, цукровим сиропом або парою — допомагає зберегти колір, пружність, посилити смак та аромат овочів і фруктів. «Блан-шер» у перекладі з французької означає