Як правильно приготувати печінку з картоплею

Як правильно підготувати печінку до смаження?

Як підготувати печінку

  1. Видаліть всі судини, жили та плівки. …
  2. Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її у молоці, попередньо розрізавши на частини. …
  3. Харчова сода також може розм'якшити печінка. …
  4. Продукт стане м'якшим і якщо його просто відбити молотком.

Як готувати печінку, щоб вона була м'якою?

Закип'ятіть воду в каструлі та додайте лавровий лист, кілька горошин чорного перцю та інші спеції до смаку. Покладіть печінку і варіть її на повільному чи середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин.

Related Post

Чим промивати антифриз: найкращі способи та рекомендаціїЧим промивати антифриз: найкращі способи та рекомендації

Зміст:1 Чим краще промити антифриз?2 Як правильно промити антифриз?3 Що залити у старий антифриз для промивання?4 Чим промити систему охолодження старого антифризу? Антифриз – важлива складова системи охолодження автомобіля, яка

Як швидко вилікувати застуду з температурою у дитини 7 роківЯк швидко вилікувати застуду з температурою у дитини 7 років

Чим лікувати дитину 7 років від застуди? Лікування ГРВІ Постільний режим. Спокій для дитини – зал швидкого відновлення втрачених сил. Рясне пиття. Перевагу варто віддавати грудному молоку (діти до 1-2

Взаєморозрахунки при розлученні: як оплачується іпотекаВзаєморозрахунки при розлученні: як оплачується іпотека

Зміст:1 Як ділять іпотеку у разі розлучення?2 Як оплачується іпотека при розлученні?3 Як ділиться квартира в іпотеці під час розлучення з дітьми?4 Як діляться кредити при розлученні подружжя? Розлучення –