Як нарізають овочі для салатів?
Для салатів продукти нарізають, як правило, тоненькими скибочками, соломкою або кубиками, рідше кружечками або часточками. Частину продуктів залишають для оформлення салату й нарізають їх фігурно. Нарізані продукти змішують, заправляють соусом або заправкою.
Як правильно садити листя салату?
Садити салат добре на сонячній стороні, де немає протягів, – у теплі він швидше дозріватиме. Для висівання насіння у відкритий ґрунт зробіть борозни глибиною 2 см на відстані 20 см одна від одної. Сійте насіння рідко, адже салат при великій загущеності росте дуже повільно.
Як нарізають продукти для салату Київського?
Продукти для салатів нарізують тоненькими скибочками, кружальцями, дрібними кубиками, деякі шаткують соломкою. Заправляють салати салатними заправками, сметаною, майонезом. Заправлені салати з сирих овочів підлягають реалізації протягом 15 хв.
Гарні салати. Оформлення салатів і закусок. Як красиво …
Приготувати салат слід так, як ви робите це зазвичай, єдина умова — не додавати горошок … його потрібно дуже тонко нарізати за допомогою широкого гострого ножа, овочечистки або …