Що робити щоб не стріляла олія?
Важливі правила, щоб олія не "стріляла" Розігрійте сковороду — перед тим, як смажити щось на сковороді, її потрібно добре розігріти, тоді з неї випарується вся лишня волога. Тільки після цього вливайте олію. Кеш
Як правильно почати користуватися новою сковорідкою?
Купивши новий посуд з антипригарним покриттям, необхідно відразу ж ретельно вимити виріб гарячою водою з додаванням миючих засобів і гарненько висушити. Сковороду можна спочатку промазати всередині рослинним маслом або будь-яким іншим жиром, щоб закрити мікропори антипригарного покриття, це продовжить йому життя.
Як правильно користуватися Антипригарною сковорідкою?
Як мити сковороду з антипригарним покриттям?
- Залишіть сковорідку на 10-20 хвилин, щоб вона охолола.
- Промийте її під проточною теплою водою температурою +50… …
- Дайте невелику кількість гелю для миття посуду.
- Обережно потріть покриття м'якою губкою.
- Змийте залишки піни.
Чому стріляє олія на сковороді – як смажити без бризок — УНІАН
Такі продукти, як риба або соковиті котлети, зазвичай містять багато вологи і "стріляють" при смаженні. Щоб вода не потрапила в олію, перед смаженням запаніруйте м’ясо в борошні або панірувальних сухарях.