Чи може орхідея дати дитину від коріння

Як відновити коріння в орхідеї?

Нехай квітка постоїть в прохолодному місці 20-24 години. Після цього корінці орхідеї обгорніть мохом і помістіть в целофановий пакет. У такому вигляді орхідею підвісьте листям вниз і раз на два дні обприскуйте листя водою. При такому догляді в орхідеї обов'язково з'явиться нове міцне коріння і соковите листя.

Що робити щоб орхідея дала діток?

Щоб дітка нормально розвивалась, материнській рослині потрібно отримувати, як і будь-якій дорослій орхідеї наступніоптимальні умови:

  1. розсіяне світло 10-30 тыс. люкс;
  2. температура 21-25 градусів;
  3. вологість 50-80%;
  4. полив після повного висихання субстрату.

Кеш

Як можна врятувати орхідею без коріння?

В воді оживити орхідею можна наступним чином Наберіть у прозору ємність теплу воду і опустіть орхідею листям донизу так, щоб рідина не торкалася розетки, звідки росте стебло. Через 4-6 годин рослину треба витягнути і просушити. Потім процедуру повторюють, поки не почне з'являтися коріння. Кеш

Як розмножити орхідею з кореня, як посадити і доглядати
Як розмножити орхідею з кореня, коли рослина розрослася чи скинула листя. Розмноження орхідей за допомогою кореня підходить для тих рослин, які сильно розрослися, або навпаки …

Related Post

Чи можна куркам кукурудзуЧи можна куркам кукурудзу

Розглядаючи годівлю курей, можна виділити такі групи кормів, як вуглеводисті, білкові, мінеральні, вітамінні та ряд кормових добавок. До вуглеводистих кормів відносять зерно злаків. У раціонах курей може використовуватися зерно кукурудзи,

Як правильно обробити малину восени і чим удобрюватиЯк правильно обробити малину восени і чим удобрювати

Осіннє підживлення малини здійснюють гноєм, компостом, курячим послідом, торфом, золою, сидератами. Один раз у 3-4 роки восени під перекопування вносять перепрілий гній або компост з розрахунку 4-5 кг на 1

Пастернак як використовуватиПастернак як використовувати

У кулінарії найчастіше пастернак використовують для приготування супів та пюре. Але багато професійних шеф-кухарів запікають молоді коренеплоди, тушкують чи консервують. А листя рослини додають у страви з м'яса та риби.20