Як квасити капусту щоб була хрусткою в банках?
Секрет в тому, що капусту потрібно сильно стискати, тоді вона виділить сік і його буде достатньо для запуску процесу бродіння. Така квашена капуста в банці без розсолу зберігається в холодильнику або в прохолодному місці, час від часу капусту потрібно проколювати дерев'яною шпажкою, добираючись до самого дна банки.
Скільки треба кг капусти на 3 літрову банку?
І в умовах квартири дуже зручно: приготували банку і в холодильник, з'їли: знову приготовили. Інгредієнти на одну 3-х літрову банку: капуста 1 кг 600 гр, морква 1 середня (100 гр), 1 л кип'яченої води, 2 ст. л. солі, 1 ст. Кеш
Скільки солі треба на квашену капусту?
Скористайтеся підручними засобами, щоб відміряти сіль Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки – 25 г, з гіркою – 30 г.
Як квасити капусту правильно в домашніх умовах? 5 рецептів …
Коли чекати 5-6 днів не хочеться, можна засолити капусту за 1 день. Така закуска підійде і для святкового столу, і для пікніка на природі. …