У квашену капусту додати дрібно нарізану цибулю, заправити олією і посипати зеленню. Подавати з житнім хлібом.20 жовт. 2015 р.
Як правильно зберігати квашену капусту в банках?
Найкраще для зберігання квашеної капусти підходить холодильник або погріб, температура в якому тримається на рівні від 0 до +5 градусів за Цельсієм. Якщо в приміщенні тепліше, вона може швидко прокиснути.
Що лікує розсіл з квашеної капусти?
По-перше, сік або розсіл квашеної капусти п'ють від болю у горлі. Також допомагає капустяний розсіл від запору, діючи як м'яке проносне. По-друге, значний вміст аскорбінової кислоти у капустяному розсолі сприятливо впливає на імунну систему, захищаючи організм від вірусних хвороб.
Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Квашена капуста: класичний рецепт приготування в домашніх …
Зазвичай ніхто не загострює увагу на гарною, як на картинці, подачі цієї закуски, але ви можете проявити креатив: 1. виносьте квашенку у красивих маленьких піалах, які призначені саме для цього; 2. капусточку можна зверху посипати цукровим піском, дрібно подрібненим кропом; 3. подайте …