Перед тим, як замаринувати цибулю, поріж її тонкими кільцями. Скип'яти воду, залий цибулю окропом і залиш на 2 хвилини. Потім зціди воду, а в цибулю додай оцет, цукор і сіль і улюблені трави. Перемішай і можна подавати – маринована цибуля готова.21 черв. 2020 р.
Як замаринувати цибульку до шашлику?
Почати з нарізки цибулі нетонкими скибочками, в глибокій тарілці змішати сіль і цукор, залити теплою водою і оцтом. Порада: на цьому етапі для прискорення процесу сіль і цукор розмішати в гарячій воді, а потім додати оцет. Далі скласти цибулю в каструльку, залити маринадом до країв і закрити кришкою. Кеш
Як замаринувати червону цибулю?
Додайте воду, оцет, сіль та цукор у каструлю, нагрівайте на середньому вогні, поки цукор не розчиниться, 3-4 хвилини. Цибулю наріжте тонкими смужками і залийте рідиною. Дайте постояти 20-30 хвилин за кімнатної температури. Цибуля готова до вживання. Кеш
Як маринувати синю цибулю?
Біла та синя цибуля мають більш м'який смак, тому для їх маринування достатньо години, а ріпчасту залиште до 3 годин. Рецепт маринаду простий і криється у формулі «1:2:3». На одну частину солі й одну частину цукру потрібно взяти дві частини оцту і три частини води. Кеш
Маринована цибуля авторські рецепти від шеф …
Як приготувати мариновану цибулю окропом, в оцті, з прянощами і приправами. Маринована цибуля швидкий рецепт для салату, м’яса, лаваша від відомих шеф-кухарів.