Як консервувати зелений горошок з лимонною кислотою?
Рецепт 1. З попереднім відварюванням У розсіл (у якому варився горошок) додати лимонної кислоти (0,7 ч. ложки на 1 л), довести до кипіння і залити горошок. Стерилізувати банки (0,5–0,7 л) 30 хв, закрутити і загорнути у ковдру. Розсіл у банці не мутніє, і ніколи банки не стріляють, навіть у квартирі.
Як зберегти горох на зиму?
Заморозити горох дуже просто. Його потрібно тільки витягти з стручків, помістити в спеціальний пакетик для морозилки або контейнер, і відправити в морозильний пристрій. Сушити горох можна самостійно.
Як готувати молодий горох?
Як варити лущений зелений горох Наповнити каструлю на 2/3 об'єму холодною водою і довести до кипіння. Додати сіль і соду з розрахунку 1 чайна ложка солі і 1/2 чайної ложки соди на 3 склянки води. Засипати зелений горошок в окріп, накрити каструлю кришкою і варити на сильному вогні до готовності, від 5 до 10 хвилин.
як консервувати горох на зиму в домашніх умовах: рецепти з …
Вашій увазі дуже смачні і при цьому дуже прості рецепти консервації горошку на зиму. Рецепт № 1.Горошок консервований з оцтом. Для приготування …