Як готувати обліпиху на зиму?
Ягоди перебирають, очищають від сміття, промивають. Засипають обліпиху в банку і заливають горілкою, залишають для настоювання в темному місці на 60-75 днів. Проціджують заготовку. У напій можна додати невелику кількість меду за смаком для солодощі.
Як заготовити Обліпіху?
РЕЦЕПТ ОБЛІПИХИ, ПЕРЕТЕРТОЇ З ЦУКРОМ
- Помити та висушити ягоди обліпихи.
- Подрібнити ягоди за допомогою блендера.
- Додати цукру, добре перемішати.
- Ошпарити окропом банки, викласти в них обліпиху та закрити кришками.
- Зберігати у холодильнику.
Кеш
Як правильно зберігати обліпиху?
Обліпиха добре зберігається в холодильнику до двох тижнів, за умови, що ягоди цілі та неушкоджені. А ще заморозьте різними способами жовтогарячі плоди та посушіть, щоб взимку поповнювати запас вітамінів та мікроелементів. Кеш
Обліпиха на зиму — 13 рецептів приготування, покрокові з …
Заготовки з обліпихи на зиму. Рецепти заготовок з обліпихи на зиму, представлені в нашій рубриці, Треба знати всім, хто хоче захистити свій організм від несприятливих умов навколишнього …