Дозування – від 1,5 до 3 грамів щодня, залежно від віку. Розтирати на порошок шкаралупу ліпше в ступці: помічено, у разі використання кавомолки препарат втрачає деякі активні властивості. Їсти найліпше вранці – з сиром або кашами.17 жовт. 2007 р.
Як правильно приготувати яєчну шкаралупу?
Яєчна шкаралупа від шкідників Ефективний засіб готується просто: потрібно подрібнити шкаралупу, перемішати її з рослинним маслом і прикопати в міжряддях. До речі, шкаралупа від яєць так само ефективна проти колорадських жуків – достатньо лише обсипати рослини, постраждалі від шкідників, борошном з шкаралупи.
Як приймати кальцій з шкаралупи яєць?
Перед вживанням, набравши в ложку необхідну кількість шкаралупи видавлюємо в неї кілька крапель лимонного соку . Це робиться для кращого засвоєння кальцію. Вживати такий кальцій потрібно 1 раз на день під час їди. Дитині віком до 1 року дають не багато подрібненої яєчної шкаралупи, приблизно на кінчику чайної ложки.
Що дає яєчна шкаралупа?
Одним з джерел цінної для грунту органіки є яєчна шкаралупа, яка містить високу концентрацію солей кальцію, а також магній, калій, сірку та інші мінеральні речовини. Щоб добриво з яєчної шкаралупи принесло тільки користь городнім культурам, важливо правильно його приготувати і використовувати.
Яєчну шкаралупу можна їсти й не тільки: 7 корисних лайфхаків