Як запекти заморожену броколі?
Запечена броколі Якщо ж вона заморожена, то просто дістати з упаковки. Потім викласти на деко, попередньо змащене оливковою олією, поперчити та посолити. Далі запікати протягом 25 хвилин у духовці, розігрітій до 200 °С. Як зазначає Євген Клопотенко, після запікання суцвіття можна поєднувати з м'ясом та рибою.
Що можна приготувати з замороженої брокколі?
Прихильники здорового харчування цінують її за те, що при шоковому заморожуванні вона зберігає свої якості. З такої капусти можна готувати різноманітні страви: смачні супи, овочеві запіканки та рагу, салати. Її можна варити, тушкувати, бланшувати, смажити або вживати в сирому вигляді.
Як правильно приготувати заморожену броколі?
Заморожений продукт досить витягнути з пакета і скласти в каструлю або чашу мультиварки. Можна попередньо не розморожувати. Заливаємо водою аналогічно до попереднього опису – тобто щоб вона покрила овочі. Заморожена броколі вариться 12-15 хвилин після закипання води.
Як смачно приготувати заморожені броколі: 7 простих …
Брокколі багата на вітамін А і вітаміном К. Перший відповідає за нормальну роботу твого зору і сприяє поліпшенню стану шкіри, другий благотворно діє на систему кровотворення. Вітаміни групи В, фосфор і калій. Ці речовини також містяться в броколі в значній кількості.