Що потрібно для приготування пасти?
Має бути вказано: вода і борошно з твердих сортів пшениці (Durum Semolina). Варити пасту треба у достатньо великій ємності до стану аль денте, коли вона зовні м'яка, але всередині ще трішки сирувата, до готовності її доводять соусом. В жодному разі не треба пасту промивати. Вона не склеюється і не розварюється.
Як зробити пасту з макаронів?
Кидаючи в окріп пасту стежте, щоб вода не припиняла кипіти. Довгі макарони не ламайте, а по мірі розм'якшення “укладайте” їх в каструлю. При потребі пасту помішуйте дерев'яною ложкою, щоби не пошкодити. Пасту не можна недоварити або переварити. Кеш
Скільки потрібно варити домашню пасту?
Обов'язково засічіть час з моменту закипання пасти і не прогавте його. Якщо вказано "варити 6 хвилин", то варимо 4 хвилини! А ще, не додавайте в окріп олію при варінні пасти, олія не дасть соусу рівномірно просочитися в пасту.
Як смачно приготувати пасту – 10 рецептів пасти в …
Спосіб приготування: Приступаючи до термічної обробки пасти, враховуємо просте, але обов’язкова до виконання правило: на 100 г макаронних виробів використовуємо 1 літр питної води, 10 г хлориду …