Як приготувати яблука в мікрохвильовці?
Кожен плід треба проколоти зубочисткою. Тим часом, змішайте з медом заздалегідь помиті родзинки і чорнослив. Заповніть начинкою яблука, накрийте верхівками і поставте у спеціальну глибоку тарілку для мікрохвильовки. Готуйте під кришкою на високій потужності хвилин 6-7. Кеш
Скільки часу треба запікати яблука в духовці?
В процесі теплової обробки фрукти самі дадуть багато соку. Великі і тверді яблука без води запікати при температурі 200 градусів – 30-40 хвилин. Маленькі яблучка – 15 – 20 хвилин.
Як правильно запекти яблука в духовці?
Яблука помити, вирізати з них насіннєву коробочку. У серединку кожного яблука покласти сир з родзинками та курагою. Запікати яблука з сиром у попередньо розігрітій до 180 °C у духовці близько 20 хвилин. Потім дістати й остудити.
ЯК ЗАПЕКТИ ЯБЛУКА У МІКРОХВИЛЬОВЦІ — 3 рецепти
Чому б і ні. Складнощів точно не виникне, якщо вивчити такі поради: 1. Беремо яблучка із щільним, соковитим м’якушем та товстою шкіркою. Інакше велика ймовірність, що плід після запікання перетвориться на неапетитну «кашку» зі шкіркою, що розірвалася. Чудово підійдуть сорти …