Яблуко в мікрохвильовій печі

Як приготувати яблука в мікрохвильовці?

Кожен плід треба проколоти зубочисткою. Тим часом, змішайте з медом заздалегідь помиті родзинки і чорнослив. Заповніть начинкою яблука, накрийте верхівками і поставте у спеціальну глибоку тарілку для мікрохвильовки. Готуйте під кришкою на високій потужності хвилин 6-7. Кеш

Скільки часу треба запікати яблука в духовці?

В процесі теплової обробки фрукти самі дадуть багато соку. Великі і тверді яблука без води запікати при температурі 200 градусів – 30-40 хвилин. Маленькі яблучка – 15 – 20 хвилин.

Як правильно запекти яблука в духовці?

Яблука помити, вирізати з них насіннєву коробочку. У серединку кожного яблука покласти сир з родзинками та курагою. Запікати яблука з сиром у попередньо розігрітій до 180 °C у духовці близько 20 хвилин. Потім дістати й остудити.

ЯК ЗАПЕКТИ ЯБЛУКА У МІКРОХВИЛЬОВЦІ — 3 рецепти
Чому б і ні. Складнощів точно не виникне, якщо вивчити такі поради: 1. Беремо яблучка із щільним, соковитим м’якушем та товстою шкіркою. Інакше велика ймовірність, що плід після запікання перетвориться на неапетитну «кашку» зі шкіркою, що розірвалася. Чудово підійдуть сорти …

Related Post

Як виправити проблему з оновленням Oculus Quest 2Як виправити проблему з оновленням Oculus Quest 2

Віртуальна реальність стає все більш популярною, і Oculus Quest 2 від Facebook є однією з найпопулярніших і доступних VR-гарнітур на ринку. Однак, як і будь-яке програмне забезпечення, вона схильна до

Як заморожувати перець на зиму в морозилціЯк заморожувати перець на зиму в морозилці

Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку. Зазначимо, що через кілька годин краще струсити пакет, щоб

Яка селітра для видалення пнівЯка селітра для видалення пнів

Аміачна селітра (сечовина). У глибокі отвори засипають сечовину. Рекомендуємо закрити отвори глиною, піском чи землею, а зверху весь пень укрити плівкою. За рік карбамід перетворить пень на тріски і його