Що робити з білими грибами?
Білі мариновані гриби – справжній делікатес. Їх можна подавати як закуску з нарізаною цибулею, а також додавати в салати, пасту, піцу, бургери. А ще мариновані гриби – ідеальний варіант для Святвечора. Можна просто відкрити баночку грибів, заправити їх цибулею й олією та подавати на стіл.
Як краще зберігати білі гриби на зиму?
Гриби треба розкласти на деко та поставити в морозильну камеру на 12 годин. Після цього їх розкладають в контейнери або пакети і лишають в морозилці. З цього відео ви зможете дізнатися багато корисного про заморожування грибів.
Скільки часу можна зберігати білі гриби?
Термін зберігання заморожених грибів в сирому вигляді становить 1 рік. Якщо заморожування піддають смажені або варені гриби, то термін їх зберігання в морозильній камері не перевищує трьох місяців.
Що приготувати з білими грибами — рецепти і поради
Білі гриби з овочами в сметанному соусі — рецепт. Для приготування візьміть інгредієнти: 500 г білих грибів; 1 цибулина; 2 моркви; 1 солодкий перець; Сіль і перець — за смаком; Рослинна олія …