Укуси хто вкусив комах

Укуси комах можуть мати різні наслідки. Жоден з них насправді не отруйний, але в деяких є слина, яка може дратувати або викликати алергічну реакцію, інші можуть занести інфекцію при укусі. У місці укусу виникає біль, почервоніння, набряк чи свербіж, у місці проколу шкіри жалом – біла пляма.

Як відрізнити укуси комах?

У місці укусів якоїсь комахи з'являється реакція шкіри у вигляді почервоніння, набряку, сильного свербежу, а також можуть збільшитися розташований поряд лімфатичні вузли. Нерідко процес не обмежується місцевими проявами, а й додається тяжка загальна реакція.

Яка найбільш тяжка реакція на укус комах?

Найсерйознішим ускладненням укусу комах є анафілактичний шок. Цей стан зазвичай розвивається протягом декількох секунд або хвилин після укусу. Він проявляється у вигляді відчуття жару, стиснення в грудях, втрати свідомості, різкого зниження тиску, порушення дихання, блідості шкіри.

Як виглядає алергія на укуси комах?

свербіж; почервоніння; червоні пухирі; набряк і жар в місці укусу.

Види укусів комах та змій – як зрозуміти, хто тебе вкусив – фото
Види укусів комах та змій – як зрозуміти, хто тебе вкусив – фото ХОЧУ.ua Краса і здоров’я Здоров’я Як зрозуміти, хто тебе покусав: 14 видів укусів, які треба вміти розрізняти (ФОТО, ВІДЕО) Як зрозуміти, хто тебе покусав: 14 видів укусів, …

Related Post

Чи можна промивати очі собаці хлоргексидином?Чи можна промивати очі собаці хлоргексидином?

Чим не можна промивати очі собаці Борна кислота, хлоргексидин, марганцівка НЕ підходять для промивання очей і можуть спричинити опік кон'юнктиви та рогівки.. Народні засоби також можуть нашкодити стану очей вихованця

Інфочервона лампа в курникІнфочервона лампа в курник

Сьогодні існує досить багато різних варіантів обігріву курників, але найкращий – це інфрачервона лампа (ІЧ лампа) для курника. Науково доведено, що лампи цього типу позитивно впливають на ріст курчат, покращують

Смачні рецепти з використанням свіжих білих грибівСмачні рецепти з використанням свіжих білих грибів

Білі гриби, відомі також як боровики, є одними з найпопулярніших видів грибів у кулінарії. Вони мають ніжну текстуру і багатий аромат, що робить їх ідеальним інгредієнтом для різних страв. Якщо