Туя який ґрунт підходить

Для туї переважно вибирати вологий грунт, з дренажем і хорошими показниками родючості. Головне, щоб земля добре поглинала вологу (глина не підходить).

Що не люблять туї?

Туя — світлолюбна рослина, однак не висаджуйте її на ділянках, які освітлені сонцем упродовж усього дня, передусім опівдні. Не любить і протягів. Найкращим для неї є дренований ґрунт із додаванням піску і торфу. На дно посадкової ями засипте суміш ґрунту з невеликою кількістю компосту або перепрілого гною.

Де ростуть туї?

Туя (Thuja) — рід вічнозелених хвойних дерев і кущів родини кипарисових. Відомо 5 видів, поширених у Східній Азії і Північній Америці.

Яка кислотність ґрунту для туї?

До складу ґрунту туї досить невибагливі, але ідеальні параметри субстрату для посадки цієї хвойної рослини — це співвідношення землі, піску і торфу у пропорції 2:1:1. Оптимальна кислотність ґрунту для туї — pH 5-6.

Туя: посадка і догляд – зелені піраміди живих огорож та алей
Туя Колумна володіє колоноподібною кроною і ідеально підходить для утворення живої огорожі. Виростає до 7 метрів і радує погляд темно-зеленою хвоєю в усі сезони.

Related Post

Як таурін впливає на вагу?Як таурін впливає на вагу?

З'єднуючись з холевою кислотою, таурин впливає на всмоктування жирів та жиророзчинних вітамінів Має виражений анорексигенний ефект – знижує апетит.!3 Грудня. 2022 р. Таурін благотворно впливає стан нервової системи. Він не

Скільки камер у серці у горобця?Скільки камер у серці у горобця?

Серце птахів і ссавців (звірів) чотирикамерне. І, нарешті, у ссавців та птахів серце складається з чотирьох камер. Чотирикамерне серце складається з лівого та правого шлуночків та лівого та правого передсердь.

Що їсть на сніданок Кейт Міддлтон: таємниці з раціону герцогині КембриджськоїЩо їсть на сніданок Кейт Міддлтон: таємниці з раціону герцогині Кембриджської

Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська та дружина принца Вільяма, завжди славилася своєю витонченістю та відмінними манерами. Але крім свого бездоганного стилю, вона також має відмінний смак у їжі. Однією з найважливіших