Найкраща температура сметани для приготування вершкового масла – 20-25 градусів.23 лист. 2014 р.
Як правильно збити масло з вершків?
Домашнє вершкове масло
- Збивати міксером на середній швидкості кілька хвилин, доки сметана не перетвориться на масляну крихту і почне відокремлюватися масляна рідина (пахта).
- Продовжувати збивати, доки не утвориться багато масляної рідини. …
- Промити масло від пахти під холодною водою до прозорості води.
Що означає дсту 4399?
В Україні вимоги до якості вершкового масла регламентовані національним стандартом ДСТУ 4399:2005 «Масло вершкове. Технічні умови», згідно з яким цей продукт повинен вироблятися винятково з коров'ячого молока та (або) продуктів його переробки.
Як правильно збити масло в домашніх умовах?
Беремо холодні вершки, виливаємо у каструлю або чашу міксера. Починаємо збивати міксером. Коли починають з'являтися великі згустки і міксер більше не може впоратися, беремо дерев'яне калатало, яким проти часової стрілки розмішуємо масло. Кеш
Якою має бути температура вершків для збивання олії?
Якою має бути температура вершків для збивання олії? 2023 2023 admin admin 0 Comments 12:11 Тримати вершки в теплі теж не варто, вони не скиснуть, але відшарування жиру, яке відбувається за температури …