Страви з зеленими маринованими помідорами

Що робити з зеленими помідорами щоб вони почервоніли?

Найважливішим фактором, який прискорить достигання томатів є етилен. Цей газ виділяється фруктами та овочами під час цього процесу. Тому, якщо до зелених помідорів додати червоне яблуко або червоний помідор, то вони, точніше газ, що вони виділяють, допоможе прискорити процес достигання.

Що приготувати з зелених помідорів на зиму?

Рятуємо зелені помідори: 10 смачних заготовок на зиму

  1. 1 Пікантні зелені помідори
  2. 2 Салат із зелених помідорів з морквою
  3. 3 Мариновані зелені помідори без стерилізації
  4. 4 Помідори «Пальчики оближеш»
  5. 5 Фаршировані зелені помідори на зиму
  6. 6 Закуска з зелених помідорів по-грузинськи
  7. 7 Гострий соус з зелених помідорів

Скільки стерилізувати зелені помідори?

Готуємо маринад: у воду кладемо цукор, сіль, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, після чого додаємо оцет. Знімаємо маринад з вогню і заливаємо ним помідори в банках. Прикриваємо кришками, ставимо стерилізувати на 10 хвилин (час відраховується після закипання).

Маринованные зеленые помидоры на зиму: 23 рецепта
Маринованные зеленые помидоры – быстрые и простые рецепты для дома на любой вкус: отзывы …

Related Post

Яка калорійність у кавуна: вплив на фігуру та користь для здоров’яЯка калорійність у кавуна: вплив на фігуру та користь для здоров’я

Зміст:1 Калорійність у кавуна2 Вплив на фігуру3 Користь для здоров’я4 Рекомендації щодо споживання5 Питання та відповіді Кавун – це свіже, соковите фрукт, який часто споживають влітку для втамування спраги. Він

Кому можна здавати кров на тромбоцитиКому можна здавати кров на тромбоцити

Тромбоцити – це одна з найважливіших складових нашої крові, яка відповідає за згортання крові. Саме завдяки тромбоцитам рани гояться, а кровотечі зупиняються. Але що робити, якщо хтось потребує донорських тромбоцитів?

Як посолити виноградне листя на зиму.Як посолити виноградне листя на зиму.

Засолка виноградного листя теж хороший спосіб заготівлі сировини для долми на зиму. Для цього потрібно приготувати десяти відсотковий сольовий розчин і залити їм листочки в півтора літрових банках. Зберігати їх