Продукти можна зберігати різними способами: у кімнаті, холодильному або морозильному обладнанні. Для кожного з них існують окремі правила, дотримання яких убезпечить продукти від псування, а дітей — від вживання небезпечних продуктів і страв.
Яка їжа зберігається без холодильника?
Що можна зберігати без холодильника?
- Консерви (овочеві, фруктові, м'ясні, рибні, джеми, варення). …
- М'ясо сушене та в'ялене;
- Крупи (рис, гречку, кус-кус, булгур, пшеничну крупу та інше зберігайте у герметичній тарі у прохолодному сухому приміщенні), бобові (нут, сочевиця, горох);
Як правильно зберігати їжу?
Готову їжу найкраще зберігати у скляному посуді. Виробіть звичку – усі готові страви перекладати з каструль і сковорідок в ємності зі скла. Однак якщо ви не плануєте зберігати котлетки або печеню в сковорідці дуже довго, то її можна залишити в холодильнику і обов'язково накрити кришкою. Кеш
Як зберігати відбивні без холодильника?
Як зберігати м'ясні продукти без холодильника Потрібно змочити рушник в оцті та загорнути в нього м'ясо. Інший спосіб – залити м'ясо охолодженим кип'яченим молоком, накрити чистим рушником і поставити у прохолодне місце. Продукти можуть зберігатися день-два, не більше.
Зберігання харчових продуктів — Вікіпедія
Існує кілька способів зберігання й укладання сировини та продуктів. Стелажний — продукція зберігається на полках, стелажах, у шафах; при цьому способі вона захищена від відсирівання, тому що здійснюється доступ повітря до нижніх шарів. Так зберігають масло, сир, хліб, вина в пляшках (у …