Спатифілум догляд у домашніх умовах для цвітіння червоний

Спатифілуму необхідна дуже висока вологість повітря. У весняно-літній період корисно часто оббризкувати рослину або просто протирати листя вологою губкою, а в зимовий час найкраще тримати вазон на піддоні з мокрою галькою або керамзитом. Під час цвітіння не можна допускати попадання води на квіти.9 жовт. 2021 р.

Як правильно доглядати за спатифіллум?

Спатифіллум любить вологу, тому його потрібно часто поливати, не забуваючи обприскувати або протирати вологою губкою його листочки. Воду для поливу краще відстоювати не менше 10–12 годин. Не бажано допускати пересушування землі — якщо спатифіллуму бракує вологи, його листя в'яне і опускається, а потім жовтіє і опадає.

Що робити щоб зацвів спатифіллум?

Спатифиллум не цвіте – секрет від досвідчених квітникарів Є ще один секрет, як змусити цвісти спатифіллум: потрібно прибрати старе листя з квітки, зрізавши його під корінь. Тоді нові сильні пагони розвинуться швидше і дадуть бутони. А під час цвітіння потрібно зрізати відцвілі, щоб нові скоріше розкрилися.

Чому у Спатіфілума сохнуть кінчики листя?

Якщо рослина розташована на підвіконні, то в зимовий час тепле і сухе повітря від батареї може сильно висушити її. Як результат цього – у спатифіллума сохнуть кінчики листя, рослина перестає цвісти, уповільнює ріст, в'яне і жовтіє.

Спатифілум: догляд у домашніх умовах, чому сохне, жовтіє, …
Стебла у спатифіллума немає, тому прикореневе листя росте пучком безпосередньо з короткого кореневища, досягаючи у висоту в залежності від виду і сорту від 15 …

Related Post

Куди додають лимонну цедруКуди додають лимонну цедру

Лимонну цедру можна додавати до овочевих, м'ясо-овочевих та м'ясних салатів, а також до усіх холодних соусів. Як зберегти цедру лимона? Як правильно зберігати цедру лимона? Існує лише два правильних і

Зберігання часнику у банку в холодильникуЗберігання часнику у банку в холодильнику

У холодильнику чи в морозилці також можна зберігати почищені зубчики часнику, залиті олією. Зубчики вкладають у стерилізовані банки, заливають олією так, щоб вона повністю покривала часник, і щільно закривають кришкою.