Лимонну цедру можна додавати до овочевих, м'ясо-овочевих та м'ясних салатів, а також до усіх холодних соусів.
Як зберегти цедру лимона?
Як правильно зберігати цедру лимона? Існує лише два правильних і точно надійних способи зберігання: сушка і заморожування. Для цього вам просто потрібно зрізати цедру і розкласти її на папері. Кеш
Що можна зробити з шкурок лимона?
Ви можете збільшити споживання лимонної шкірки різними способами.
- Додати лимонну цедру для випічки, салатів або йогурту
- Заморозити шкірку лимона і посипати нею супи, напої, заправки і маринади. …
- Дегідрувати шкірку, нарізавши її на смужки і випікаючи при температурі 93°C.
Кеш
Коли додавати лимон до риби?
Якщо у вас шматочки риби, просто помийте їх перед тим, як обсушити. Форму для запікання застеліть пергаментним папером, викладіть рибу та полийте соком половини лимона. Посоліть великою сіллю до смаку. Потім переверніть і зробіть те саме.
Цедра лимона: що це таке і де її застосовують
Потім одержану цедру сушать і складають у скляну або металеву банку з щільною кришкою. Зберігають без доступу вологи.