Нижні кінці спаржі опускаються у підсолену воду на 3/4 всієї довжини, і так варяться, а верхні кінці готуються на пару, щоб не розм'якли. Готувати спаржу потрібно 5-10 хвилин залежно від сорту і товщини стебел, однак важливо не переварити.17 черв. 2020 р.
Як правильно готувати спаржу?
Спаржу зазвичай готують на пару цілими стеблами, але за бажанням її можна нарізати шматочками. Покладіть спаржу на решітку для пароварки та поставте над киплячою водою. Накрийте кришкою і готуйте, поки спаржа не стане м'якою, від 4 до 8 хвилин, залежно від товщини стебел спаржі.
Як приготувати спаржу з сметаною?
Розігріти сковороду, додати трохи вершкового масла, потім викласти спаржу, додати 1 столову ложку сметани і всипати спеції на ваш вибір. Накрити сковороду кришкою і тушкувати на повільному вогні 5-7 хвилин. Подавати на стіл, попередньо прикрасивши часточкою лимону.
Що можна зробити з спаржі?
Спаржа – популярний для нас продукт. Вона чудово поєднується практично з усіма продуктами. Її можна додавати в салати – і овочеві, і м'ясні, і рибні, готувати з неї супи і рагу. Часто її просто бланшують і подають із голландським соусом. Кеш
Як правильно приготувати спаржу: корисні …