Холодні солодкі заморожені сливи смачні прямо з морозильної камери. Крім цього, з ними можна спекти сливовий пиріг, рулет, пиріжки та ін. З них можна зробити крем або повидло, подати з млинцями, оладками, морозивом і т.
Що можна зробити зі сливи?
Зі слив можна приготувати багато страв, наприклад, зробити на їх основі соус, маринад, додати в салат, пиріг і пиріжки. У мене теж є свої улюблені рецепти, якими я хочу поділитися з вами. Якщо хочеться затишного осіннього вечора з пледом, то, звичайно, можна приготувати пиріг.
Як розморозити сливи?
Сливи в сиропі потрібно витримати кілька годин у холодильнику, а вже після – викласти в морозильну камеру. Якщо вам потрібно розморозити сливу в сиропі, вам варто дістати пакет з морозилки і залишити розморожувати в холодильнику або на кухонному столі. Кеш
Скільки часу потрібно стерилізувати сливи?
Цим окропом залити сливи. Стерилізувати не менше 30 хвилин, потім закрити.
Заморожені сливи шматочками без кісточок: покрокові фото, …
З ними в будь-який час можна спекти сливовий пиріг, рулет або зробити вареники. Для заморозки зберіть або купіть стиглі сливи без пошкоджень, вм’ятин або плям.