Для чого використовують гранатовий соус?
Гранатовий соус з Туреччини, застосування якого охоплює найрізноманітніші розділи кулінарії, широко використовується в якості добавки до готового м'яса, риби, морепродуктів, рису або застосовується як компонент багатоскладних маринадів, салатних заправок. Кеш
Як зробити Гренадін в домашніх умовах?
Спосіб № 3 – Швидкий рецепт з магазинного соку Сік і цукор беруть в рівних співвідношеннях. Продукти закладають в миску для варіння, і кип'ятять на мінімальному рівні вогню 15 хвилин, постійно перемішуючи і знімаючи піну, що утворилася. Домашній «Гренадін» з гранатового соку готовий! Кеш
Гранатовый сироп: чем полезен, как принимать, куда …
Как и сок из плодов этого фрукта, сироп граната сохраняет все полезные свойства и набор микроэлементов и витаминов. Он богат аскорбиновой и фолиевой кислотой, жизненно важной для правильного функционирования организма. Среди витаминов, …