Розсіл потрібно приготувати з 9 кг солі і 90 літрів води – для великих огірків, з 8 кг солі і 90 літрів води – для середніх огірків, з 7 кг солі і 90 літрів води – для дрібних огірків. Тому, для закладки в бочку огірки потрібно вибирати одного розміру – так вони просоляться рівномірно.13 лист. 2020 р.
Як солити огірки в бочці?
Для розсолу беремо для дрібних і середніх огірків близько 70 грамів солі на літр води, якщо ж овочі великі, потрібно взяти солі на 10 грамів більше. На кожні 10 кіло огірків вам знадобиться приблизно 2 літри заливки, яку перед заповненням бочки проціджують через марлю. Ємність накриваємо кришкою або згортком з гнітом. Кеш
Як засолити огірки щоб були хрусткі?
Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години.
Скільки солі на 3 літрову банку огірків?
Інгредієнти: огірки (скільки поміститься в трилітрову банку); 5 зубчиків часнику; 3 столових ложки солі; невеликий пучок і 1-2 парасольки кропу; вода.
Засолка огірків в бочці
Для приготування огірків солоних в діжці нам знадобиться: – огірки – 5 кг., – кріп (стебла з листям і насінням) – 150 грамів, – листя хрону – 50 грамів, – корінь хрону – …