Скільки замочувати цвітну капусту у солоній воді

Капусту помийте, видаліть всі непридатні, підгнилі частини, розберіть на суцвіття. Замочити в солоній воді на 10 хв, а після ще раз промийте. Приварите овоч протягом декількох хвилин, а після злийте воду.

Скільки часу смажити цвітну капусту?

Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.

Скільки часу пекти цвітну капусту?

Запікайте цвітну капусту не більше 5–10 хвилин — так у ній збережеться максимум вітамінів та мікроелементів. Страва є корисним доповненням до м'яса та риби. Однак ласувати нею можна й самостійно — ситість на кілька годин гарантована.

Як підготувати цвітну капусту до варіння?

Цвітну капусту очистити від листя, вирізати темні місця на суцвіттях і помити. Розрізати капусту уздовж качана, і розділити на суцвіття. У каструлю налити воду, посолити і поставити на вогонь. Викласти капусту в закипілу воду.

Цвітна капуста на зиму заготівлі заморозити. Як заморозити …
Чи варто попередньо витримувати овоч у підсоленій воді Чи потрібно бланшувати цвітну капусту перед заморожуванням

Related Post

Грядки для вікторії своїми рукамиГрядки для вікторії своїми руками

Чем огородить грядки на даче дешево и красиво? Чем огородить грядки на даче дешево Самый дешевый, фактически беззатратный способ огораживания грядки — это земляной бортик. Землю с помощью грабель нагребают

Західного квіткового каліфорнійського трипсуЗахідного квіткового каліфорнійського трипсу

Західний квітковий трипс (ЗКТ) – найнебезпечніший шкідник овочевих, декоративних і квіткових культур закритого ґрунту. Його присутність призводить до економічних втрат при комерційному вирощуванні рослин. Як вивести Тріпси з вазонів в

Що якщо авокадо всередині коричневий?Що якщо авокадо всередині коричневий?

На жаль, такий коричневий авокадо є не варто. У нього відсутні притаманні авокадо смакові якості і він за консистенцією "мертвий". У зрілого та придатного для харчування авокадо м'якуш зеленого кольору