Для розсолу слід взяти 2 ст. л. солі на 1 літр води. На одну 3-літрову банку потрібно приблизно 1,3 л розсолу. Потім банки щільно закрити капроновими кришками і поставити в холодне темне місце (півниця, підвал). Через 20-30 днів огірки готові до вживання.10 серп. 2013 р.
Скільки солі на огірки?
Для квашених огірків на 1 літр води зазвичай кладуть 50-60 г солі. Це приблизно 2 – 2,5 ст. ложки. Кеш
Як правильно солити огірки в банках?
Знадобляться на 3-літрову банку: Скляні банки вимити під проточною водою, затим на дно банки покласти листя смородини, вишні, дуба, хрону, суцвіття кропу і порізані зубчики часнику. Потім укладати огірки по черзі з травами і листям, наповнюючи банку доверху. Останній шар огірочків прикрити листям. Кеш
Скільки днів треба квасити огірки?
Факти про рецепт
Вихід: | 8-10 банок |
---|---|
Калорійність: | 11 |
Підготовка: | 4 дні |
Приготування: | 1 день |
Готується за: | 5 днів |
Як засолити хрусткі огірки на зиму за 1 годину-два …
Замочіть чисті огірки у холодній воді на 2-3 години. Після цього зріжте "шапочки" і починайте готувати розчин. Змішайте воду з сіллю і залиште її "настоюватися". У цей час візьміть чисту банку …