Скільки разів можна підгодовувати курячим послідом

Які культури підживлювати добривом із курячого посліду За один раз можна використовувати 1 відро посліду, за сезон можна підживити 3-4 рази. Курячий послід використовується для підживлення цибулі, часнику та іншої зелені. Найкраще добриво вносити у ґрунт в період вегетації.

Як правильно замочувати курячий послід?

В ємність, яку можна накрити кришкою, засипте курячий послід та залтийте водою 1:1. Залиште розчин у теплому приміщенні днів на 6-7, а щоб поліпшити процес бродіння, щодна рідину перемішуйте. Перед застосуванням розведіть це добриво водою на 1 літр добрива додайте 10 літрів води і вносьте по 1 літру на 1 м. Кеш

Як підживлювати курячим послідом?

Можна зробити настій: залити одну частину пташиного посліду однією частиною води і настоювати кілька днів. Коли настій перебродить, розведіть його водою 1:10 і вилийте під кожну рослину по півлітра добрива. Можна в якості добрива використовувати не свіжий, а засохлий курячий послід. Кеш

Скільки настоювати курячий послід?

Скільки потрібно курячого посліду на відро води – простий метод Якщо ділянка невелика, то і добриво потрібно готувати в менших обсягах. На 10-літрове відро з водою знадобиться пів кілограма посліду. Компоненти добре перемішати і дати настоятися 5 днів.

Чи можна удобрювати цибулю курячим послідом – Господарство

Related Post

Гірчать огірки, чим политиГірчать огірки, чим полити

Огірок не любить холодну воду. Температура води не має бути нижчою від температури ґрунту максимум на 2-3°С. На невеликих ділянках огіркові насадження можна поливати водою кімнатної температури. Якщо погода спекотна,

Як змусити орхідею випустити квітконосЯк змусити орхідею випустити квітконос

Змусити орхідею пустити квіткову стрілку можна за допомогою невеликого стресу. Для цього достатньо перемістити горщик з рослиною в більш темне місце, рідше поливати, знизити температуру навколишнього середовища на кілька градусів.

Риба для гриля яку вибратиРиба для гриля яку вибрати

Для приготування на грилі можна вибирати будь-яку рибу, але кулінари радять брати не жирну і з невеликою кількістю кісток. Це може бути скумбрія, оселедець, минтай, норвезький сьомга.5 січ. 2019 р. Яка