Для приготування на грилі можна вибирати будь-яку рибу, але кулінари радять брати не жирну і з невеликою кількістю кісток. Це може бути скумбрія, оселедець, минтай, норвезький сьомга.5 січ. 2019 р.
Яка риба підходить для грилю?
Яку рибу вибрати для приготування на грилі Прекрасним варіантом є форель, сьомга, кета, тунець або морський окунь. Варто звернути увагу на те, що біла риба пісних сортів не завжди вдало виходить на вугіллі. Тут багато залежить від майстерності кухаря. Щоб запекти рибу цілою, вибирають тушки середніх розмірів. Кеш
Скільки часу готувати рибу на грилі?
Скільки часу готувати рибу на грилі (філе 200 г):
- Дикий лосось: 10-12 хвилин
- Тріска: 8-10 хвилин
- Минтай: 5-6 хвилин
Як смачно замаринувати рибу для гриля?
Змішати в блендері часник, перець чилі, чебрець, ріпчасту цибулю, запашний перець, цукор, корицю, мускатний горіх, чорний перець і сіль. Філе минтая промити, нарізати шматочками, скласти в пакет, зверху залити маринадом і прибрати в холодильник на 2 години (можна на ніч). Кеш
Яку рибу можна приготувати на грилі