Залийте в чисту каструлю 1 літр води, 50 мл оцту, сіль і цукор за рецептом. Все перемішайте і доведіть до кипіння. Залийте гриби на друшляк. Закладіть в банки по лавровому листочку, штук по 7 горошин чорного перцю (можна суміш).
Скільки солі на літр води для грибів?
Мариновані гриби білі Гриби промити, приготувати соляний розчин (на 1 л води 1 ст. л солі) і вимочити в ньому гриби 20 хвилин. Кеш
Як швидко замаринувати гриби?
У невелику каструлю або сотейник влити воду та оцет, всипати сіль та цукор, додати лавровий лист, чорний перець горошком, гвоздику та довести до кипіння. Підготовлені гриби опустити в киплячий маринад і варити, видаляючи піну, близько 15 хвилин, після чого охолодити, помістити в банку і поставити в холодильник.
Скільки стерилізувати мариновані гриби?
Для приготування маринаду, беремо 1 літру води, додаємо сіль, цукор, оцет, спеції. Залишаємо маринуватись 1 годину. Мариновані гриби викладаємо в банки, разом з розсолом та стерилізуємо в киплячій воді 20 хвилин.
Мариновані гриби з оцтом 9%: рецепт
Рецепт маринаду для грибів з оцтом 9. На 3 кг відварених грибів (в 1 літрі приблизно 1 кг, але краще зважити) беремо: 1 літр води; 3 ст. ложки солі з невеликою гіркою; 4 ч. Ложки цукрового піску;