Скільки коштує Неймар 2021?

Трансфер Неймара з Барселони обійшовся ПСЖ майже у 500 млн євро

Неймар перейшов до «ПСЖ» за €222 млн. 10 найдорожчих трансферів футболу 222 млн євро, що надійшли на рахунок «Барси» для активації опції викупу Неймара, – Найдорожча угода в історії з дворазовою перевагою.

Неймар
Народився5 лютого 1992 (30 років) Можи-дас-Крузіс, Сан-Паулу, Бразилія
ГромадянствоБразилія
Зріст175 см
Вага68 кг

На початку 2019 року його ціна становила 180 мільйонів євро, у грудні того ж року – 160 мільйонів євро. У квітні 2021 року ціна впала до 110 мільйонів євро, у червні – 100 мільйонів євро, а зараз – до 90 мільйонів євро, підрахувало іспанське видання Sport.es.

Related Post

Коли краще кидати спінінг: вибір найкращого моментуКоли краще кидати спінінг: вибір найкращого моменту

Спінінг є одним з найбільш популярних засобів для риболовлі. Він застосовується в різних умовах та з різною манерою подачі приманки. Однак, є певні моменти, коли використання спінінга може бути найефективнішим.

Чому на молоці утворюється плівкаЧому на молоці утворюється плівка

Збільшення вільної поверхні жирових кульок при гомогенізації сприяє утворенню нових більших площ поверхневої плівки, на якій утворюється нова плівка із елементів плазми молока, а також із елементів білкових міцел, що

Бегонія вічноквітуча зимівляБегонія вічноквітуча зимівля

Як правильно зимувати бегонії? Бульби викопують із землі, промивають і припудрюють деревною золою. Потім поміщають у картонну коробку і засипають вермикулітом, сухим мохом або тирсою. Зберігають її у прохолодному темному