Скільки готувати броколі та цвітну капусту в духовці

Залити соусом капусту. Поставити деко в розігріту духовку. Запікати при температурі 180°С до золотавої скоринки (близько 25 хвилин). Подавати, прикрасивши гілочкою базиліку.31 жовт. 2018 р.

Скільки часу запікати цвітну капусту в духовці?

Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.

Скільки часу запікати броколі?

Капусту відварити у підсоленій воді 5 хв., зцідити, охолодити і висипати у форму для випікання. Перець та помідор порізати соломкою і змішати з брокколі. Яйця збити з вершками та спеціями і залити овочі, запікати у духовій шафі при температурі 160—180 °С 8—10 хв.

Скільки часу готувати брокколі?

скільки варити броколі – дорослу головку капусти броколі варять не більше 5 хвилин, але якщо вона велика і ви не розділяли її на окремі суцвіття – тоді цей час збільшується до 10 хвилин.

Як приготувати цвітну капусту: 10 швидких і смачних рецептів
Запікаючи овоч у духовці, ви отримуєте низькокалорійну їжу. У сезон купити цвітну капусту – не проблема, інші складові завжди є в холодильнику. Цвітна капуста, запечена з сиром та майонезом / Фото sad-fasad

Related Post

Як правильно наполягати прополіс на самогоніЯк правильно наполягати прополіс на самогоні

Як правильно вживати прополіс? Воду вживають по 30-50 мл 3-5 разів на день за 30 хвилин (годину) до прийому їжі. Курс лікування – 3-4 тижні, залежно від захворювання. Оздоровитися прополісом

Які спіреї найкрасивішіЯкі спіреї найкрасивіші

Як виглядає спірея? Спірея японська – компактний, повільно зростаючий чагарник висотою близько півметра. Цвіте влітку, суцвіття щиткоподібне. Квіти рожеві (малинові), розміщуються на кінцях пагонів. Листя світло-зелене, по краю дрібно зазубрене.

На що насаджують шашликНа що насаджують шашлик

Для рівномірного просмажування м'ясо ріжуть на однакові шматки, які насаджують на невеликій відстані один від одного, або вставляють між ними жир чи цибулю, оскільки у місці дотику м'ясо готується довше.26