Як засолити огірки щоб були хрусткі?
Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години.
Як засолити огірки без хрону?
Малосольні огірки в банці: На дно добре помитої банки складіть кріп і очищений часник (зубчики можна розрізати на 2-3 частини). Набийте огірки в банку так, як робите при маринуванні на зиму. Зверху покладіть кріп і всипте сіль. Залийте все це окропом, закрийте пластиковою кришкою.
Як правильно солити огірки на зиму?
Спосіб простий: огірки укласти разом з прянощами в банки. Сіль розмішати в холодній воді, залити розсолом огірки. Закрити банки поліетиленовими кришками, розігрітими в гарячій воді (щоб при охолодженні вони дуже щільно сіли на банку). Огірки просоляться приблизно через місяць.
Щоб огірки хрумтіли при засолюванні …
Що робити, якщо огірки занадто кислі. Перекладіть огірки з банки в іншу ємність і злийте розсіл. Залийте огірки негарячою кип’яченою водою, всипте 1 ст. л. цукру.