Розігрійте духовку до 90° C. Загорніть авокадо в пергаментний папір, потім в алюмінієву фольгу і покладіть у форму для запікання. Поставте до духовки на 10 хвилин або доти, доки плід не дозріє, і перевіряйте його стан кожні 5 хвилин. Розгорніть авокадо і покладіть його до холодильника на кілька хвилин, перш ніж їсти.
Що робити з Недозрілим авокадо?
Загорніть недозріле авокадо в аркуш газети та помістіть його у тепле місце (наприклад, всередину вимкненої духовки). Залиште плід там щонайменше на декілька днів, поки він не стане м'яким на дотик.
Скільки часу дозріває авокадо?
Якщо загорнути його в пакет із паперу, термін дозрівання має скоротитися до 3–5 днів. Проте можна ще прискорити процес: для цього в пакет до авокадо покладіть половину яблука. Для цього підійде й банан. Тоді доведеться чекати на смачний авокадо лише добу, максимум — дві!
Де поставити авокадо щоб достигло?
Зазначимо, що для того, щоб авокадо швидко достиг, можна покласти його в паперовий пакет зі стиглим бананом або яблуком. Тоді фрукт швидко стане придатним для споживання. До того ж, зберігати нестиглий авокадо потрібно за кімнатної температури.
Как дозреть авокадо дома: проверенные лайфхаки
Способ №1. Любые спелые фруктовые плоды выделяют этилен, который поможет авокадо доспеть быстрее. Потому возьмите спелый банан, яблоко или даже томат и плотно заверните плод вместе с …