Як варити компот з яблук та ягід?
У каструлю налити воду, довести її до кипіння. Додати цукор, перемішати і варити до повного його розчинення. Яблука вимити, видалити серцевину і нарізати часточками. Викласти в каструлю, довести компот до кипіння і проварити протягом 5-10 хвилин.
Що робити з яблук?
Яблуко — їстівний плід яблуні, соковитий та багатий на вітаміни. Цей фрукт вживається в їжу у свіжому, квашеному, печеному вигляді. З яблук роблять джеми, повидла, безалкогольні та алкогольні напої, різні десерти та цікаві страви.
Що можна зробити з яблук в домашніх умовах?
Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем. Яблука можуть бути одним з інгредієнтів у салаті, рагу та форшмаці.
Що приготувати з яблук: 15 смачних та швидких рецептів
20 швидких та смачних салатів з болгарським перцем; Бутерброди на святковий стіл – 20 простих та смачних рецептів; 15 смачних салатів з ковбасою та сухариками, які …