Глінтвейн — гарячий алкогольний напій, який виготовляють із суміші вина, цукру або меду з прянощами. Глінтвейн є традиційним зимовим напоєм у країнах Європи. Перші рецепти близького до глінтвейну напою були відомі в Стародавньому Римі: тоді вино змішували із прянощами, але не нагрівали.3 січ. 2023 р.
Що кладуть у глінтвейн?
Рецепти смачного глінтвейну · Приправа для класичного глінтвейну – апельсин, лимон, кориця, духмяний перець, гвоздика. · Приправа для глінтвейну з білого вина – апельсин, грейпфрут, кардамон, гвоздика, кориця, бадьян, барбарис. · Приправа для глінтвейну від застуди – апельсин, імбир, мед, кориця, гвоздика.
Як правильно пити глінтвейн?
Глінтвейн повинен бути гарячим (70-75°С), але не палючим. Вино, яке входить до складу напою, слід вживати відразу після нагріву, поки воно не втратило свій букет і смакові якості. Кеш
Скільки настоювати глінтвейн?
Класичний глінтвейн Змішати в каструлі спеції і додати воду. Довести суміш до кипіння, зняти з вогню. Настоювати 10 хвилин.
Класичний глінтвейн вдома: покроковий рецепт з …
Глінтвейн: класичний рецепт приготування в домашніх умовах має свої правила і секрети Отже, перед тим, як готувити …