Зміст:
Як вимочити солоні огірки?
Не замочують попередньо огірки в воді Всі досвідчені господині знають, що перед тим, як робити цю закуску, огірки потрібно помістити в холодну воду і вимочити кілька годин (в ідеалі – 4-8 годин). Таким чином вони просочаться водою, а після засолювання будуть пружними і хрусткими.
Чому Мутніють солоні огірки?
У закрутці з солоними огірками, приготовленої за всіма правилами, іноді йде процес сквашування. При цьому утворюється молочна кислота, через яку розсіл стає білястим. Дана речовина, навпаки, пригнічує розвиток шкідливої мікрофлори.
Що робити якщо Помутніли огірки?
У цьому випадку ви повинні:
- злити розсіл, прокип'ятити його;
- залити огірки, залишити на 5 хвилин;
- знову злити і прокип'ятити;
- злегка остудити, залити огірки і закатати кришками.
Як приготувати солоні огірки?
На дно банки покладіть крупно нарізаний корінь хрону і кріп. Утрамбуйте в банку огірки, чергуючи їх з морквою, часником і всіма видами перцю. Розчиніть сіль в чистій холодній воді і залийте нею овочі. Закрийте банку капроновою кришкою і залиште на 3 дні при кімнатній температурі. Кеш
Що робити, якщо мариновані огірки пересолені – рятуємо …
Огірки дуже швидко вбирають сіль, а тому така проблема виникає часто. Але не всі господині знають, що огірки також швидко і віддають всю сіль, …