Що приготувати з перців на зиму

Що можна зробити з болгарського перцю?

Страви з болгарського перцю

  • Заливний пиріг з капустою …
  • М'ясний салат з овочами по-корейськи …
  • Салат Табуле …
  • Фріттата з беконом, болгарським перцем та кукурудзою …
  • Овочевий суп з куркою та вершками …
  • Фарширований перець
  • Чілі кон карне …
  • Свинина з кисло-солодким перцем

Що робити з перцю?

Що робити з зеленого перцю?

  1. поступово вживати у свіжому вигляді;
  2. сушити в спеціальній «сушарці» або духовці;
  3. заморозити на зиму;
  4. зробити лечо або інші закрутки.

Як заморозити перець для фарширування на зиму?

Такі перчики взимку можна використовувати для фарширування. Перець потрібно розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Перец на зиму – RussianFood.com
Перец на зиму – один из прекрасных способов заготовить этот вкусный овощ на длительный срок или даже приготовить из него блюдо, …

Related Post

Відмінності між православ'ям та католицизмом: що їх відокремлює?Відмінності між православ'ям та католицизмом: що їх відокремлює?

Зміст:1 Чим відрізняються католики від православних простими словами?2 Чи можна католикам ходити до православної Церкви?3 У чому полягає католицька віра?4 Що спільного між католицькою та православною церквами? Православ'я та католицтво

Температура вершків для збивання оліїТемпература вершків для збивання олії

Найкраща температура сметани для приготування вершкового масла – 20-25 градусів.23 лист. 2014 р. Як правильно збити масло з вершків? Домашнє вершкове масло Збивати міксером на середній швидкості кілька хвилин, доки сметана