Груші можна додавати у свіжому вигляді в салати, піцу, поєднувати з хамоном, а також запікати з м'ясом, готувати на грилі, варити варення й джем.2 вер. 2021 р.
Що можна зробити з груш на зиму?
Що приготувати з груш на зиму: ТОП-5 рецептів незвичайних…
- Грушеве варення
- Грушевий компот
- Груші в банках цілком
- Грушеве повидло
- Груші цілком без стерилізації
Скільки треба стерилізувати груші?
Наповнені і залиті маринадом банки накрийте кришками, поставте у каструлю з підігрітою до 50 градусів водою і стерилізуйте: банки ємністю 0,5 л — 10 хвилин, ємністю 1 л — 15 хвилин і трилітрові банки — 25 хвилин. Після стерилізації їх потрібно швидко закрити.
Як правильно Карамелізувати грушу?
Рівномірно посипте груші цукром. Коли цукор повністю розтопиться, додайте в сковорідку воду, що залишилась – кип'яток. Варіть груші в цукровому сиропі до готовності. Вкінці приготування злийте сироп у мисочку та ще трішки зарум'яньте груші на сковорідці.
Що приготувати з груш: 10 осінніх рецептів | Українська …
Для тіста: 1. 2 склянки вівсянки; 2. ⅓ склянки мигдального борошна; 3. 1 столова ложка коричневого цукру; 4. 1 чайна ложка ванільної пасти; 5. 2 чайні ложки розпушувача; 6. 2 яйця; 7. 1,5 склянки натурального йогурту, і ще трохи для подачі. Для карамелізованої груші: 1. 30 грамів вершкового …