Базилік можна вагітним

На жаль, рослина має не лише корисні властивості. Базилік містить сполуки ртуті, які при великій кількості можуть нашкодити здоров'ю людини. Особливо обережними з вживанням цієї рослини потрібно бути вагітним жінкам та людям з захворюванням сердечно-судинної системи.22 лип. 2020 р.

Що лікує базилік?

Базилік сприятливо діє на шлунково-кишковий тракт, відвар листя застосовують при кашлі. Базилік чудово стимулює імунну систему. Він захищає майже від всіх інфекцій. Базилік є потогінним та жарознижувальним засобом при грипі, більшості простудних і легеневих захворювань.

Що не можна їсти на грудному вигодовуванні?

Не можна їсти при грудному вигодовуванні чіпси, картоплю фрі, сухарики, горішки та інший фастфуд. Про газовані напої на період годування теж краще забути. У цей час необхідно насичувати материнський організм тільки корисними речовинами. Багато хто цікавиться, чи потрібно вживати спеціальні продукти для лактації.

Яка користь базиліку?

Чим корисний базилік Рослина має у своєму складі антиоксиданти та флавоноїди, які зменшують вплив шкідливих хімічних речовин та токсинів на організм. Також нею лікують простудні захворювання та зміцнюють імунітет. Крім листя вживають й насіння базиліку.

Можна їсти базилік при вагітності в свіжому або сушеному виг…

Related Post

Різниця між верстальником та Фронтендом: у чому відмінності?Різниця між верстальником та Фронтендом: у чому відмінності?

У світі веб-розробки існують різні ролі, і дві з найпопулярніших – це верстальник та Фронтенд-розробник. Хоча між ними є деякі області роботи, що перекриваються, вони виконують різні завдання і мають

Коли процідити домашнє виноКоли процідити домашнє вино

Якщо бродіння не припиняється через 50-55 днів із моменту встановлення водяного затвора, З'являється ризик появи гіркоти, тому потрібно злити вино з осаду, потім знову поставити під гідрозатвор дображивать при тій

Капуста червона маринована швидкого приготуванняКапуста червона маринована швидкого приготування

Як замаринувати червону капусту? Капусту тонко нашинкувати. Добре пом'яти із сіллю та викласти в півлітрову банку. Окремо воду з усіма спеціями, цукром і оцтом довести до кипіння й залити капусту