Що приготувати з глоду великоплідного

Як пити глід від тиску?

Або 1 столову ложку квітів глоду заливають окропом (300 мл), настоюють 20 хвилин і вживають по 100 мл тричі на день. Слід пам'ятати, що глід знижує тиск поступово, тому курс лікування має тривати не менше трьох-чотирьох тижнів. У сезон найкраще пити свіжий сік із ягід глоду.

Що робити з плодами глоду?

Ці плоди можна застосовувати в кулінарії і не тільки свіжозірваними, а й можна підсушити ягоди. У сухому вигляді їх перемелюють на борошно і додають в різні булочки. Ще можна подрібнювати сухі ягоди і робити з них напої на зразок чаю. У домашніх умовах з плодів глоду готують різні напої, киселі, джеми, пастилу.

Що лікує чай з глоду?

Поліпшення кровообігу, регуляція скорочення серцевого м'яза, очищення судин – це те, чим корисні плоди глоду. Плоди глоду допомагають при аритмії і тахікардії. Вони корисні як профілактичний засіб для попередження інсульту та інфаркту міокарда. Плоди глоду також рекомендовані до вживання гіпертонікам від тиску.

Що можна зробити з глоду? Рецепти смачних заготовок і страв
Що можна зробити з глоду ще? А приготуйте-но ви з нього солодкий і дуже смачний соус. Його можна їсти з млинцями, оладками, пончиками. Зваріть півкілограма ягід до розм’якшення, злійте воду і перетріть їх у пюре. Додайте в нього мед до смаку. Остудіть підливку і …

Related Post

Коли треба збирати червону калинуКоли треба збирати червону калину

Терміни збору ягід калини У регіонах з помірним кліматом калина починає дозрівати уже в серпні. Про те, що ягода достигла, свідчить її рівномірний червоний колір без зелених прожилок чи додаткових

Чому гниють маленькі кабачкиЧому гниють маленькі кабачки

Чому маленькі кабачки гниють – відповідь городників Вони знають, чому кабачки гниють прямо на кущах і намагаються запобігти цьому. Справа в тому, що ця неприємність пов'язана з нестачею світла при

Базилік фіолетовий з чим їдятьБазилік фіолетовий з чим їдять

Листя базиліку використовують і як самостійну закуску, і як приправу до салатів і супів. Базилік добре поєднується і з м'ясом — баранина, яловичина, птиця, і з овочами (особливо з томатами).