З пшениці можна виготовляти борошно, пшеничну крупу, макарони, кускус, булгур, манку, спирт, а також менш популярне — солод, крохмаль, висівки. Кожне з цих виробництв потребує чималих інвестицій насамперед в обладнання.4 серп. 2022 р.
Яку користь приносить пшениця?
У хімічному складі зародка пшениці присутні вітаміни групи В, Е, D, а також каротиноїди, фолієва кислота, вкрай необхідна вагітним, олеїнова (мононасичена омега-9 жирна) і лінолева (поліненасичена омега-6 жирна) кислоти. Остання особливо корисна для профілактики хвороб серця.
Як правильно приготувати кутю з пшениці?
Сьогодні процес приготування значно спростився, тому і традиції того, як варити кутю змінилися. Зерна пшениці купують в магазині. Їх достатньо всього лише промити, замочити в холодній воді на ніч, а потім варити на маленькому вогні 3-4 години.
Як правильно зварити пшеницю?
Спосіб приготування: Пересип пшеницю у каструлю і залий 4 склянками води. Залиш її на ніч для того, щоб зерно набухло, за кімнатної температури. Після цього злий воду і залий ще водою. Вари на середньому вогні до години часу.
Пшеница: блюда и рецепты – 62 рецепта с фото
Салат с грейпфрутом, авокадо и проращенной пшеницей. Люблю придумывать новые блюда. Предлагаю вашему вниманию легкий и полезный салат, который можно приготовить на завтрак. Только пшеницу …