Як приготувати червону капусту?
Вершкове масло розтопіть в каструлі, додайте капусту і протушкуйте кілька хвилин. Потім додайте оцет, журавлинний сік та цукор, перемішайте. Посоліть. Зменшіть вогонь і тушкуйте капусту на невеликому вогні, періодично помішуючи, приблизно годину або до готовності. Кеш
Що смачне приготувати з капусти?
10 небанальних страв з капусти, які ви захочете приготувати
- Печена капуста в духовці
- Бігос
- Суп з капустою
- Тушкована капуста
- Капуста у клярі
- Капуста тушкована з курячим філе
- Капуста у духовці по-селянськи з м'ясом
- Заливний пиріг из капустою
Як зробити смачну тушковану капусту?
Капусту нашаткувати дрібною соломкою, цибулю — півкільцями. У казані з розігрітою олією обсмажити цибулю, потім томатну пасту і додати капусту. Трохи обсмажити її, перемішуючи з томатом і цибулею, додати півтори склянки гарячої води. Коли маса закипить, знизити вогонь і тушкувати капусту до м'якості.
Рецепти страв із червонокачанної капусти: покрокове …
1 червонокачанна капуста, нарізана тонкими скибочками. 2 яблука, нарізані на кубики. 1 склянка журавлини. 2 столові ложки меду. 2 столові ложки …